PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2001
Tom
10
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
The proposition of the updated calcium and phosphorus intake recommendations - review
(
Panczenko-Kresowska B.
,
Ziemlanski S.
)
artykuł:
The analysis of food preferences and their determinants on the example of the citizens of Warsaw
(
Jezewska-Zychowicz M.
)
artykuł:
Determination of iodine content in food products - modification of the Sveikina procedure
(
Udeh K. O.
,
Targonski Z.
,
Kais-Samborska M.
)
artykuł:
Antibacterial effect of bacteriocins isolated from Lactobacillus strains on selected gram-negative pathogenic rods
(
Laniewska-Moroz L.
,
Warminska-Radyko I.
,
Dajnowiec M.
,
Gradzka J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.