PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość. Suplement
Rocznik
2004
Tom
11
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Hydroliza fruktanow w warunkach symulujacych dzialanie soku zoladkowego
(
Galazka I.
,
Klewicki R.
,
Grzelak K.
)
artykuł:
Evaluation of analytical methods of microbial activity during sucrose extraction from sugar beet
(
Kosticova M.
,
Gullova L.
,
Dandar A.
)
artykuł:
Zmiany wybranych skladnikow bioaktywnych w dzemach truskawkowych w trakcie ich przechowywania
(
Kalisz S.
,
Wolniak M.
,
Mitek M.
)
artykuł:
Przeestryfikowanie mieszanin tluszczu mlecznego i oleju rzepakowego
(
Brys J.
,
Gruczynska E.
,
Kowalski B.
,
Tarnowska K.
)
artykuł:
Analiza zmian oksydacyjnych i sensorycznych mieszanin oleju rzepakowego z koncentratem oleju rybiego lub olejem lnianym
(
Marciniak-Lukasik K.
,
Krygier K.
)
artykuł:
Dyfuzja wapnia do tkanki burakow cukrowych
(
Gruska R.
,
Wojtczak M.
)
artykuł:
Zawartosc substancji pektynowych w owocach trzech odmian gruszy azjatyckiej [Pyrus pyrifolia]
(
Kopera M.
,
Mitek M.
,
Swieca E.
)
artykuł:
Sposob zywienia, parametry antropometryczne stanu odzywienia i wydolnosc fizyczna wybranej grupy studentow
(
Bajerska-Jarzebowska J.
,
Jeszka J.
,
Czlapka-Matyasik M.
,
Zielke M.
)
artykuł:
Zmiany zawartosci sacharydow podczas przechowywania owocow dyni olbrzymiej [Cucurbita maxima]
(
Niewczas J.
,
Mitek M.
)
artykuł:
Biosynteza egzopolisacharydow i ich rola w adhezji Bacillus megaterium do powierzchni stali nierdzewnej
(
Czaczyk K.
,
Myszka K.
)
artykuł:
Proba uzyskania nowego szczepu winiarskiego na drodze elektrofuzji protoplastow
(
Dzwonek M.
,
Gniewosz M.
,
Duszkiewicz-Reinhard W.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.