PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
2002
Tom
11
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Zagadnienia energochlonnosci procesu ekstruzji
(
Moscicki L.
,
Mitrus M.
), s. 21-24
artykuł:
Wskazniki jednostkowego zuzycia energii mechanicznej w linii technologicznej do suszenia lisci warzyw
(
Janus P.
), s. 25-27
artykuł:
Przechowywanie owocow i warzyw w atmosferze kontrolowanej w chlodniach
(
Paliwoda A.
), s. 36-40
artykuł:
Polityka gospodarcza w stosunku do przemyslu rolno-spozywczego i rynku rolnego we Wspolnocie Europejskiej
(
Niemczyk J.
), s. 41-47
artykuł:
Nowoczesne maszyny dla przemyslu spozywczego produkowane w Instytucie Maszyn Spozywczych. Czesc I
(
Jop S.
), s. 53-54
artykuł:
Instytut Maszyn Spozywczych i jego dzialalnosc na rzecz rozwoju przetworstwa spozywczego
(
Gruchelski M.
,
Balabaniak J.
,
Kiczuk T.
), s. 54-55
artykuł:
Energetyczno-wytrzymalosciowa ocena brykietow paszowych
(
Hejft R.
), s. 28-30
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.