PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
1996
Tom
05
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Yield and quality of sugar beet after foliar feeding with nitrogen, magnesium, boron and copper
(
Domska D.
)
artykuł:
Recent opinions on energy equilibrium in human organism
(
Keller J. S.
)
artykuł:
Effects of sodium chloride and calcium chloride on the fracture properties of whey protein gels
(
Mleko S.
,
Achremowicz B.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.