PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywienie Człowieka i Metabolizm
Rocznik
2007
Tom
34
Numer
3-4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3-4
artykuł:
Zawartosc wybranych mikroelementow w herbatach fermentowanych i niefermentowanych
(
Bloniarz J.
,
Zareba S.
,
Zareba A.
), s. 1219-1224
artykuł:
Zastosowanie techniki PCR do wykrywania endospor Clostridium botulinum typu B i F w miesie
(
Parasion S.
,
Gryko R.
), s. 1424-1429
artykuł:
Zachowania zywieniowe osob chorych na schorzenia ukladu pokarmowego
(
Rybkowska A.
,
Bartoszewicz M.
), s. 1143-1148
artykuł:
Zaburzenia snu i jego psychofizjologiczne konsekwencje a otylosc
(
Mojs E.
,
Glowacka-Rebala A.
,
Wojciak R. W.
), s. 1122-1126
artykuł:
Warunki uprawy i przetwarzania lubinu - czynniki modyfikujace zawartosc fitynianow i tanin - endogennych inhibitorow biodostepnosci skladnikow mineralnych
(
Lampart-Szczapa E.
,
Szukala J.
,
Krejpcio Z.
,
Nogala-Kalucka M.
,
Czaczyk K.
,
Kossowska I.
,
Hoffmann A.
), s. 1274-1280
artykuł:
Suplementy diety jako zrodlo skladnikow o dzialaniu odzywczym i innym fizjologicznym
(
Stos K.
,
Szponar L.
,
Bogusz W.
,
Wozniak A.
,
Mozdzynska E.
), s. 1036-1040
artykuł:
Suplementacja diety preparatami zawierajacymi witaminy i-lub skladniki mineralne przez mlodziez w wieku 13-15 lat z terenu wojewodztwa malopolskiego
(
Cieslik E.
,
Topolska K.
,
Filipiak-Florkiewicz A.
), s. 1032-1035
artykuł:
Program ozdravenia vyzivy obyvatel'ov Slovenskej Republiky v posobnosti Ministerstva Obrany Slovenskej Republiky
(
Cacova M.
,
Lasakova O.
,
Savrda I.
)
artykuł:
Porownanie potencjalu antyoksydacyjnego ekstraktow wodnych z lisci morwy bialej oraz z milorzebu dwuklapowego
(
Kobus J.
,
Flaczyk E.
), s. 1382-1386
artykuł:
Ocena stanu odzywienia w grupie mlodziezy szkol ponadgimnazjalnych i studentow UM w Lodzi
(
Paradowska-Stankiewicz I.
,
Grzybowski A.
), s. 933-938
artykuł:
Ocena preferencji i czestosci spozycia ryb morskich i owocow morza wsrod studentow
(
Ostrowska A.
,
Gajewska M.
), s. 834-840
artykuł:
Ocena mikroflory powietrza w wybranych piekarniach
(
Karwowska W.
,
Konieczna E.
), s. 1404-1408
artykuł:
Ocena jakosci jodowania soli kuchennej w swietle profilaktyki niedoboru jodu w Polsce
(
Stos K.
,
Szponar L.
,
Glowala A.
), s. 1238-1243
artykuł:
Ocena bakteriologiczna wod powierzchniowych z regionu pulawskiego
(
Mizak L.
,
Roszkowiak A.
,
Mizak Z.
), s. 1409-1416
artykuł:
Intake, apparent absorption rate, excretion and normative requirement of human omnivores and ovolacto-vegetarians. Part 4. Iodine in food chain - essentiality and toxicity
(
Anke M.
,
Groppel B.
,
Hoppe C.
,
Muller R.
,
Schafer U.
,
Seifert M.
)
artykuł:
HACCP jako skuteczne narzedzie zapewniajace bezpieczenstwo i jakosc zywnosci
(
Gramza-Michalowska A.
,
Korczak J.
,
Hes M.
,
Waszkowiak K.
), s. 1027-1031
artykuł:
Application of flow cytometer for molecular identification of Bacillus anthracis
(
Michalski A. J.
,
Bartoszcze M. A.
,
Zabrocka L. B.
,
Szymajda U.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.