PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2002
Tom
50
Numer
11
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
Mamut ze znakiem jakosci
(
Perzynski M.
), s. 32
artykuł:
Dlaczego bulki nie sa chrupkie?
(
Kownacki J.
), s. 42-43
artykuł:
Najnowsza oferta IRPOLu
(
Gubala W.
), s. 44-46
artykuł:
Dla kazdej piekarni
(
Jarosz K.
), s. 50-51
artykuł:
Pomyslowo, urodziwie i z wdziekiem
, s. 54
artykuł:
Wydluzyc swiezosc
, s. 56
artykuł:
Szybko, ale wygodnie
(
Lazarowicz A.
), s. 62
artykuł:
Nowe pomysly na szkolenie w Osrodku Szkoleniowym dla Cukiernikow w Poznaniu
, s. 68
artykuł:
Konkurencja gonila konkurencje
(
Perzynski M.
), s. 71
artykuł:
III Turniej Tenisowy Cukiernikow i Piekarzy
(
Krol M. J.
), s. 72
artykuł:
Co wolno inspektorowi sanitarnemu?
(
Gasparska R.
), s. 78-79
artykuł:
Wysokosci swiadczen, odpisow, skladek itp.
(
Stukowski A.
), s. 82
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.