PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Spożywczego
Rocznik
1999
Tom
---
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Zmiany w strukturze handlu detalicznego zywnoscia w Niemczech
(
Harig G.
), s. 15-18
artykuł:
Wplyw izomerow trans kwasow tluszczowych na zdrowotnosc zywnosci
(
Goszczynska M.
), s. 45-48
artykuł:
Systemy opakowan z wykorzystaniem tworzyw sztucznych [cz.3]
(
Matuszek T.
), s. 29-35
artykuł:
Przepiorki japonskie i ich wykorzystanie
(
Michalska E.
), s. 43-44
artykuł:
Ekstruzja - przyklady zastosowan
(
Wianecki M.
), s. 26-27
artykuł:
Cukier krzepi urzednika!
(
Madelski M.
), s. 9-11
artykuł:
Ciecie strumieniem wody pod wysokim cisnieniem
(
Drozdowski R.
), s. 23-26
artykuł:
Aktualne tendencje w niemieckim i swiatowym handlu zywnoscia
(
Horst M.
), s. 12-15
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.