PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość. Suplement
Rocznik
2003
Tom
10
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Zywnosc regionalna
(
Rutkowski A.
), s. 5-6
artykuł:
Koncepcja certyfikacji zywnosci regionalnej w Polsce w kontekscie wymagan Unii Europejskiej
(
Zdunczyk Z.
), s. 7-15
artykuł:
Potrawy i produkty regionalne jako szansa rozwoju obszarow wiejskich w Polsce po akcesji do Unii Europejskiej
(
Tul-Krzyszczuk A.
,
Krajewski K.
), s. 16-22
artykuł:
Kuchnia polska jako wyroznik odrebnosci narodowej
(
Brzozowska E.
), s. 23-32
artykuł:
Polskie kuchnie regionalne ze szczegolnym uwzglednieniem kuchni kaszubskiej
(
Babicz-Zielinska E.
,
Zabrocki R.
), s. 33-40
artykuł:
Regionalne produkty z owocow i warzyw w Polsce i na swiecie - charakterystyka i technologia
(
Czapski J.
), s. 41-49
artykuł:
Porownanie tradycyjnej metody przygotowania zakwasu buraczanego z metoda z uzyciem kultury starterowej
(
Walkowiak-Tomczak D.
,
Zielinska A.
), s. 50-62
artykuł:
Wykorzystanie pieczarek do produkcji mrozonych i sterylizowanych farszow
(
Jaworska G.
,
Gebczynski P.
,
Golyszyn A.
), s. 63-71
artykuł:
Opracowanie receptury konserw z ledzwianu siewnego, soczewicy i grzybow
(
Kalbarczyk J. W.
), s. 72-81
artykuł:
Regionalne produkty mleczarskie w kraju i na swiecie
(
Bonczak G.
,
Wszolek M.
), s. 93-102
artykuł:
Jakosc mikrobiologiczna oscypkow z mleka owczego, owczo-krowiego i krowiego
(
Wszolek M.
,
Bonczar G.
), s. 103-117
artykuł:
Sposob wytwarzania i akceptowalnosc wyrobow typu gravad z pstraga teczowego [Oncorhynchus mykiss]
(
Michalczyk M.
,
Surowka K.
), s. 131-140
artykuł:
Narodowe i regionalne napoje alkoholowe
(
Tuszynski T.
,
Poreda A.
), s. 141-159
artykuł:
Potrawy pieciu charakterystycznych kuchni europejskich
(
Cieslik E.
), s. 160-166
artykuł:
Ewolucja tradycji postnych u asyryjskich emigrantow w szwecji
(
Abdalla M.
), s. 167-178
artykuł:
Spozycie miesa wybranych gatunkow zwierzat na Slowacji
(
Staruch L.
,
Cejpek K.
), s. 186-189
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.