PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość. Suplement
Rocznik
1999
Tom
06
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Zmiennosc zawartosci wybranych zanieczyszczen cukru bialego w czasie trwania kampanii 1998-99
(
Wojtczak M.
,
Krol B.
), s. 160-168
artykuł:
Zastosowanie metody PCR do roznicowania drozdzy przemyslowych
(
Kawa-Rygielska J.
), s. 69-75
artykuł:
Wykorzystanie zwiazkow fenolowych z tarczycy bajkalskiej [Scutellaria bajkalensis] w stabilizacji win aroniowych
(
Kalisz S.
), s. 118-128
artykuł:
Wlasciwosci funkcjonalne wybranych preparatow pochodzenia drozdzowego
(
Mrowka E.
,
Rozmierska J.
,
Komorowska A.
,
Stecka K.
), s. 7-16
artykuł:
Szwedzki interdyscyplinarny program naukowy Zywnosc 21
(
Kihlberg I.
), s. 169-176
artykuł:
Stan fizjologiczny unieruchomionych komorek drozdzy w czasie fermentacji etanolowej
(
Paslawska M.
), s. 76-81
artykuł:
Immobilizacja subtilizyn z trzech gatunkow bakterii: Bacillus subtilis, B.licheniformis i B.alcalophilus
(
Glowacka A.
,
Trzmiel T.
), s. 50-58
artykuł:
Charakterystyka jakosciowa skrobi i wlasciwosci reologicznych ciasta z maki roznych odmian jeczmienia jarego
(
Widera A.
), s. 96-104
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.