PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2006
Tom
15/56
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Regulation of plasma leptin concentration by dietary fat in rats
(
Przepiorka M.
,
Gromadzka-Ostrowska J.
,
Koszela-Piotrowska I.
)
artykuł:
Incidence, survival and biocontrol of psychrotrophic Bacillus cereus and its potential for toxin production in milk and Tallaga cheese
(
Sadek Z. I.
,
Fathi F. A.
,
Salem M. M. E.
)
artykuł:
Evaluation of the effect of carbamylphosphate synthetase and urease activities in selected strains of wine yeast on the production of ethyl carbamate
(
Balcerek M.
,
Szopa J. S.
)
artykuł:
Comparative analysis of anthocyanin composition of juices obtained from selected species of berry fruits
(
Stoj A.
,
Malik A.
,
Targonski Z.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.