PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
Rocznik
2004
Tom
07
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Rheological properties of maltodextrine gels
(
Slominska L.
,
Krzyzaniak W.
,
Stempin K.
)
artykuł:
Possibilities assessment of a colour modification in Wiener sausages made with plasma proteins
(
Krysztofiak K.
)
artykuł:
Levan production by Bacillus subtilis DSM 347 strain
(
Szwengiel A.
,
Czarnecka M.
,
Roszyk H.
,
Czarnecki Z.
)
artykuł:
Effects of heating and pressurization on foaming properties of beta-lactoglobulin
(
Leman J.
,
Dolgan T.
)
artykuł:
Acrylamide in food - formation of acrylamide and its damages to health
(
Otles S.
,
Otles S.
)
artykuł:
A comparison of processability of selected varieties of celeriac for the production of minimally processed shredded celeriac
(
Radziejewska-Kubzdela E.
,
Czapski J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.