PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2007
Tom
61
Numer
09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
09
artykuł:
Zmywanie - duzy problem
(
Grzesinska W.
), s. 6
artykuł:
Zastosowanie warzyw w technologii gastronomicznej [I] Swieze najlepsze
(
Czarniecka-Skubina E.
), s. 10
artykuł:
Wysmakowane towarzystwo
(
Kolanowski W.
), s. 14-15
artykuł:
Siec menedzerska
(
DG
), s. 32
artykuł:
Pora na sosy
(
Czerwinska D.
), s. 15-16
artykuł:
Pewnosc wyboru
, s. 8
artykuł:
Herbata w menu. Rozmowa 1
, s. 27
artykuł:
Co nieco z Palatynatu
(
PK
), s. 39
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.