PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2007
Tom
51
Numer
11
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
Jedna z mozliwosci modyfikacji i poprawy jakosci maki w mlynie
(
Jurga R.
), s. 2-3
artykuł:
Jakosc maki: wyzwanie dla wspolczesnego mlynarstwa i piekarstwa
(
Jankiewicz M.
), s. 3-5
artykuł:
Wplyw jakosci mak wypiekowych na jakosc pieczywa - spojrzenie od strony mlynarskiej
(
Rothkaehl J.
), s. 7-8
artykuł:
Jakosc maki z perspektywy piekarza
(
Wlodarczyk M.
), s. 8-10
artykuł:
Sprawozdanie z konferencji pt. 'Mozliwosci wzrostu eksportu produktow spozywczych poprzez sieci wielkopowierzchniowe'
(
Jurga R.
), s. 13-14
artykuł:
Nowe Rozporzadzenie Komisji [WE nr 1126-2007] ustalajace najwyzsze dopuszczalne poziomy zanieczyszczen w odniesieniu do toksyn Fusarium w kukurydzy i produktach z kukurydzy
(
Jurga R.
), s. 17-18
artykuł:
Aktualna sytuacja na rynku pszenicy zmusza do nowych metod dzialania
, s. 20
artykuł:
Czy cena pszenicy bedzie nadal rosla?
(
Rothkaehl J.
), s. 20-22
artykuł:
Znakowanie pieczywa i maki zgodnie z aktualnymi regulacjami prawnymi
(
Kot M.
), s. 23-24
artykuł:
Analiza okrezna dla laboratoriow oceniajacych ziarno zboz i przetwory zbozowe
(
Szafranska A.
), s. 25-26
artykuł:
Stan i perspektywy rozwoju rosyjskiego rynku maki
(
Jurga R.
), s. 31
artykuł:
Ekonomiczny wplyw braku autoryzacji produktow GMO ma import pasz i produkcje zywego inwentarza w UE
(
RoJ
), s. 32-33
artykuł:
Wplyw 'asynchronicznej autoryzacji' kukurydzy i soi genetycznie modyfikowanych na import pasz i produkcje miesa w UE
(
Zawadzki K.
), s. 33-34
artykuł:
Znaczenie wlasciwego dozowania skladnikow i ich mieszania dla osiagniecia optymalnej jakosci ciasta makaronowego i makaronu
, s. 36-37
artykuł:
Wplyw wspolpracy nauki z praktyka na rozwoj techniki przemialowej w Polsce od polowy XX wieku [cz.2]
(
Bogaczynski K.
), s. 38-40
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.