PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Trendy Food
Rocznik
2006
Tom
---
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Alkoholowy gigant
(
Wiaderek A.
), s. 16-18
artykuł:
Szynka parmenska - szynka w koronie
(
Ochmanska E.
), s. 20
artykuł:
Mieso strusia - cos na otylosc
(
Ochmanska E.
), s. 21
artykuł:
Amarantus - swieta roslina Inkow i Aztekow
(
Ochmanska E.
), s. 22
artykuł:
Nasza firma naszym zyciem
(
Ochmanska E.
), s. 24-27
artykuł:
Makarony na salony
(
Wiaderek A.
), s. 28-30
artykuł:
Raport: Gomolka i spolka
(
Ochmanska E.
), s. 34-38
artykuł:
Dyskretny urok herbatnika
(
Ochmanska E.
), s. 46-48
artykuł:
Jak czerpac energie z zywnosci?
(
Ochmanska E.
), s. 52-53
artykuł:
Zdrowa wizja dobrego biznesu
(
Ochmanska E.
,
Wiaderek A.
), s. 54-57
artykuł:
Dla kogo codzienna dawka zdrowia i urody?
(
Rutkowska B.
), s. 58-59
artykuł:
Nowa strategia zwrot ku naturze
, s. 60-62
artykuł:
Logistyka w branzy spozywczej
(
Galczynska M.
), s. 64-67
artykuł:
Ulubione sklepy poznaniakow
(
Ochmanska E.
), s. 68-69
artykuł:
Male sklepy duzych sieci
(
Wasilewski P.
), s. 70-71
artykuł:
Magia zakupow
(
Pajak P.
), s. 80
artykuł:
Trudna decyzja
, s. 82
artykuł:
Zarzadzanie przedsiebiorstwem XXI wieku
(
Wiaderek A.
), s. 84-85
artykuł:
Czego uczy Mahatma Gandhi?
(
Kwiecien S.
), s. 86-87
artykuł:
6-12 nowoczesna restauracja niepowtarzalne koktajle
(
Wiaderek A.
), s. 92-93
artykuł:
Swojski klimat mazurskiego Eldorado
(
Wiaderek A.
), s. 96-98
artykuł:
Zimowe Wlochy
(
Kwiecien S.
), s. 100-101
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.