PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2001
Tom
45
Numer
02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
Dodatki funkcjonalne do stabilizacji sokow przecierowych i napojow
(
Adamiec I.
,
Fetlinski A.
,
Borowski J.
), s. 1
artykuł:
Czynniki wplywajace na charakter i jakosc goryczki oraz aromatu chmielowego w piwie
(
Baranowski K.
), s. 14-17
artykuł:
Wizyta w browarze Budvar w Budziejowicach
(
Sasiadek R.
), s. 18
artykuł:
Ceny skupu owocow jagodowych i wisni w przetworstwie w 2000 r.
(
Smolenski T.
,
Stepka G.
), s. 28-29
artykuł:
Marketing 2001 02 Co nas czeka w dwudziestym pierwszym wieku? Czesc II
, s. 33
artykuł:
Opakowania do napojow w kraju i na swiecie
(
Bortkun O.
), s. 39
artykuł:
Zebranie Zarzadu Glownego SITSpoz
, s. 40-41
artykuł:
Miedzynarodowe Targi Ekologiczne POLEKO 2000. Cz.2
, s. 43
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.