PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Dostawcy dla Przemysłu Mięsnego
Rocznik
2001
Tom
---
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Korzysci i koszty integracji Polski z Unia Europejska
(
Stepien M.
), s. 20-21
artykuł:
Pryszczyca
(
Gmyrek R.
), s. 24-25
artykuł:
Dodatki funkcjonalne w produkcji przetworow miesnych
(
Kolczak T.
), s. 35-36
artykuł:
Stabilizacja naturalnej barwy miesa
(
Duda T.
), s. 46-47
artykuł:
Hydrokoloidy a jakosc zywnosci
, s. 50
artykuł:
Smaki i aromaty prosto z Pilicy
(
Stepien M.
,
Heski J.
), s. 54-55
artykuł:
Wplyw pszennego wlokna pokarmowego Vitacel na stabilnosc przechowalnicza produktow miesnych
(
Kurach P.
,
Kryczka K.
), s. 60
artykuł:
Poprawa parametrow technologicznych przetworow miesnych poprzez stosowanie dodatkow funkcjonalnych
(
Cyronek E.
), s. 62
artykuł:
Regis Sp. z o.o. producent dodatkow marki smakoVITA
, s. 65
artykuł:
Wielka fuzja - celne strzaly Sokolowa
, s. 72-74
artykuł:
Co nowego w swiecie klipsownic?
(
Kaczmarczyk B.
), s. 82
artykuł:
Gabczasta encefalopatia bydla
(
Zmudzinski J. F.
,
Polak M. P.
), s. 84-85
artykuł:
Kto zaplaci za chore odpady?
(
Naszkowska K.
), s. 97
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.