PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
2007
Tom
45
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Wartosc rzezna oraz jakosc miesa jagniat owiec ras gorskich
(
Pompa-Roborzynski M.
,
Kedzior W.
), s. 101-109
artykuł:
Wartosc handlowa tusz wieprzowych okreslona na podstawie ich rozbioru w warunkach zakladu przetworstwa miesnego regionu kujawsko-pomorskiego
(
Nowachowicz J.
,
Michalska G.
,
Bucek T.
,
Wasilewski P. D.
,
Michalska K.
), s. 17-24
artykuł:
Jakosc sensoryczna miesa wieprzowego pochodzacego od tucznikow o zroznicowanej miesnosci
(
Jaworska D.
,
Przybylski W.
,
Czarniecka-Skubina E.
,
Wachowicz I.
), s. 51-60
artykuł:
Hydrofobowosc powierzchniowa bialek miofibrylarnych miesa wolowego po obrobce ultradzwiekowej
(
Stadnik J.
,
Dolatowski Z. J.
), s. 35-42
artykuł:
Charakterystyka jakosciowa modelowego produktu pasteryzowanego z miesa kurczat z dodatkiem buraka cwiklowego
(
Stasiak D. M.
), s. 173-180
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.