PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Food Service
Rocznik
2003
Tom
---
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Ziemniak innowacyjny
(
wit
), s. 12
artykuł:
Coraz wieksze i ciekawsze
(
Witak A.
), s. 14
artykuł:
Chronic znaki towarowe
(
Strykowski K.
), s. 15-17
artykuł:
Przyjazne male kuchnie
(
Lazarowicz A.
), s. 18-19
artykuł:
Gastronomia hotelowa [II]
(
Sala J.
), s. 20-22
artykuł:
Wzbogacaja i ulatwiaja
(
wit
), s. 24
artykuł:
Deserowy raj
(
awit
), s. 26
artykuł:
Szklana oprawa deseru
(
kch
), s. 30-31
artykuł:
Pan Cukierian
(
Boruc R.
), s. 32-33
artykuł:
Deser z liderem
(
Witak A.
), s. 34
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.