PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
1998
Tom
07
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
The relationship between glycolytic potential of porcine muscles and ultimate pH and processing yield of meat
(
Przybylski W.
,
Kocwin-Podsiadla M.
,
Kaczorek S.
,
Krzecio E.
), s. 83-88
artykuł:
Glucosinolates of cruciferous vegetables
(
Ciska E.
,
Kozlowska H.
)
artykuł:
Effect of health-promoting education in nutrition and changes in eating habits on levels of insulin, lipids and lipoproteins in the blood of obese women being in climacteriun
(
Friedrich M.
), s. 125-134
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.