PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
1998
Tom
07
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Glucosinolates of cruciferous vegetables
(
Ciska E.
,
Kozlowska H.
)
artykuł:
Euro Food Chem IX authenticity and adulteration of food - The analytical approach. 24-26 September 1997, Interlaken, Switzerland
(
Zoller O.
)
artykuł:
Structure and functionality of food products, 18-20 May 1998, Mragowo, Poland
artykuł:
Thermolysis of starch under hydrogen sulphide
(
Sychowska B.
,
Tomasik P.
,
Wang Y.
), s. 23-28
artykuł:
Reaction of the plant material with biogenic amino acids
(
Tomasik P.
,
Zawadzki W.
), s. 29-34
artykuł:
Losses in n-3 PUFAs during oxidation of fish lipids
(
Kolakowska A.
,
Szczygielski M.
,
Glowacka D.
), s. 41-49
artykuł:
Changes of spectral properties in faba bean [Vicia faba] proteins upon storage
(
Darewicz M.
,
Kostyra H.
,
Dziuba J.
), s. 51-58
artykuł:
Effect of current intensity on diffusion of sodium chloride in beef
(
Cierach M.
,
Budny J.
,
Markowski M.
,
Zywica R.
), s. 59-66
artykuł:
Metal sorption capacity of fibre preparations from fruit pomace
(
Borycka B.
,
Zuchowski J.
), s. 67-76
artykuł:
The relationship between glycolytic potential of porcine muscles and ultimate pH and processing yield of meat
(
Przybylski W.
,
Kocwin-Podsiadla M.
,
Kaczorek S.
,
Krzecio E.
), s. 83-88
artykuł:
Extrusion-cooking of potato starch and selected properties of the extrudates
(
Jamroz J.
,
Ciesielski W.
,
Pielichowski K.
,
Tomasik P.
), s. 89-97
artykuł:
Effects of starter and season on the yield of cheese
(
Zuraw J.
,
Jesiak Z.
,
Chojnowski W.
), s. 99-106
artykuł:
The method for determination of aflatoxin precursors in milk
(
Domagala J.
,
Kisza J.
), s. 117-123
artykuł:
Effect of health-promoting education in nutrition and changes in eating habits on levels of insulin, lipids and lipoproteins in the blood of obese women being in climacteriun
(
Friedrich M.
), s. 125-134
artykuł:
Assessment of food intake and nutritional status of people on non-traditional diet - short report
(
Wadolowska L.
,
Cichon R.
,
Kusmierczyk M. E.
), s. 141-146
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.