PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1997
Tom
51
Numer
01
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
01
artykuł:
50 lat Przemyslu Spozywczego. Przemysl Spozywczy w latach 1987-1991
, s. 2
artykuł:
Ocena stanu i sposoby poprawy efektywnosci polskiego drobiarstwa
(
Kijowski J.
), s. 3-5
artykuł:
Rynek miesa drobiowego w Polsce
(
Dybowski G.
), s. 9-11
artykuł:
Wybrane problemy jakosci w przetworstwie miesa drobiowego
(
Slowinski M.
,
Mroczek J.
), s. 12-16
artykuł:
Kryteria techniczne i handlowe oceny miesa drobiowego
(
Anders E.
), s. 17-18
artykuł:
CEDROB - wyzwaniem dla hodowcow drobiu
(
Chylek D.
,
Smolinski E.
), s. 20-22
artykuł:
Najlepsze produkty miesne
(
Zawadzka K.
), s. 23
artykuł:
PEKPOL inwestuje w XXI wiek
(
Smolinski E.
), s. 24-25
artykuł:
Z przeszkodami do sukcesu
, s. 26-27
artykuł:
Europejskie nagrody Food Tec
, s. 28-29
artykuł:
Produkty Aronii - w ofensywie
, s. 30
artykuł:
Schladzanie tuszek kurczat brojlerow metoda owiewowo-natryskowa
(
Ziolecki J.
,
Wcislo H.
,
Wos Z.
,
Kijowski J.
), s. 32-35
artykuł:
Wystepowanie i drogi przenoszenia Campylobacter u drobiu
(
Cegielska-Radziejewska R.
,
Kijowski J.
), s. 36-38
artykuł:
Cechy jakosci jaj jako kryterium selekcji w nowoczesnych programach hodowlanych drobiu
(
Bednarczyk M.
), s. 39-40
artykuł:
Koncentracja handlu zywnoscia w Europie
, s. 43
artykuł:
Zasady wydawania certyfikatow na wyroby miesne i drobiowe
(
Grzeskowiak E.
), s. 44
artykuł:
Swiatowy rynek mleka
(
Imbs B.
), s. 45
artykuł:
Bydgoskie POLGASTRO zaprasza
(
Debiecki S.
), s. 45
artykuł:
Jakosc sensoryczna a akceptacja zywnosci przez konsumentow
(
Barylko-Pikielna N.
,
Janicki A.
), s. 46-47
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.