PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Animal and Feed Sciences
Rocznik
1998
Tom
07
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Towards a mechanistic model of amino acid uptake and metabolism by the mammary gland of the lactating dairy cow: A literature review
(
Maas J. A.
,
France J.
,
McBride B. W.
), s. 105-129
artykuł:
Composition, properties, and nutritive value of dietary fibre of legume seeds. A review
(
Gdala J.
), s. 131-149
artykuł:
Assessment of the growth of crossbred Black-and-White and beef heifers until the age of 450 days
(
Groth I.
,
Wielgosz-Groth Z.
,
Kijak Z.
,
Pogorzelska J.
), s. 151-159
artykuł:
Performance and slaughter value of Polish Merino, Booroola and Suffolk crossbred lambs
(
Janiuk W.
,
Baranowski A.
,
Klewiec J.
), s. 161-170
artykuł:
In vitro nutrient digestibility in sheep, and rumen dry matter degradability in cattle fed crop by-product based diets
(
Fall S. T.
,
Cisse M.
,
Ditaroh D.
,
Richard D.
,
Ndiaye N'D.S
,
Diaw B.
), s. 171-185
artykuł:
Nutritive value of evening primrose [Oenothera paradoxa] cake for ruminants
(
Stasiniewicz T.
,
Niwinska B.
,
Strzetelski J. A.
,
Kowalczyk J.
,
Maciaszek K.
,
Bilik K.
), s. 187-195
artykuł:
Phosphorus eqivalency value of microbial phytase in weanling pigs fed a maize-soyabean meal based diet
(
Radcliffe J. S.
,
Kornegay E. T.
), s. 197-211
artykuł:
A note on the use of Jerusalem artichokes [Helianthus tuberosus L.] in diets for growing pigs
(
Piloto J. L.
,
Figueroa V.
,
Macias M.
,
Rosabal M.
,
Ly J.
), s. 213-217
artykuł:
Vitrification of GV-porcine oocytes by 1-,2-, and 7-step saturation in ethylene glycol
(
Isachenko V.
,
Isachenko E.
,
Perez-Sanchez F.
,
Soler C.
), s. 219-230
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.