PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
1996
Tom
40
Numer
06
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
06
artykuł:
Ocena stanu higieny w zakladach piwowarskich. Zastosowanie metody oznaczania ATP
(
Czajkowska D.
,
Witkowska-Gwiazdowska A.
), s. 5-7
artykuł:
Plukac czy nie plukac? - oto jest pytanie
(
Wisniewski W.
), s. 8
artykuł:
Wplyw rasy drozdzy i enzymow na jakosc ziemniaczanego spirytusu surowego
(
Czuprynski B.
,
Klosowski G.
), s. 10-13
artykuł:
Zmiany zachodzace w czasie przechowywania kremow emulsyjnych pochodzacych z roznych etapow produkcji
(
Nielepkowicz-Charczuk A.
,
Wiktorowska S.
,
Balcerek M.
), s. 14-15
artykuł:
Seminarium dla winiarzy
, s. 16
artykuł:
Aktualny stan przemyslu winiarskiego w Polsce
(
Pawlowska E.
), s. 17-19
artykuł:
Zuzycie energii cieplnej w procesie osmotycznego odwadniania jablek
(
Kowalczyk M.
,
Lenart A.
,
Lewicki P. P.
), s. 19-21
artykuł:
W holdzie Ludwikowi Pasteurowi
(
Krawczyk W.
), s. 22-23
artykuł:
Osiagniecia i perspektywy technologii zywnosci
(
Sikora T.
,
Kolozyn-Krajewska D.
), s. 24-25
artykuł:
Zmiany organizacyjne na Wydziale Technologii Zywnosci SGGW w Warszawie
(
Sobczak E.
), s. 25-27
artykuł:
Normalizacja napojow
(
Marcinek J.
), s. 27-28
artykuł:
Walne zgromadzenie Krajowego Stowarzyszenia Producentow Napojow Bezalkoholowych
, s. 29
artykuł:
Nowe i znowelizowane akty prawne
(
Morkis G.
), s. 30
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.