PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
2006
Tom
16
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Wplyw czasu sterylizacji, stopnia rozdrobnienia i zawartosci tluszczu na jakosc modelowych konserw miesnych
(
Adamczak L.
,
Slowinski M.
,
Borysiak M.
,
Pietrzak D.
), s. 9-12
artykuł:
Modelowanie operacji ciecia materialow rolno-spozywczych
(
Dowgiallo A.
), s. 47-50
artykuł:
Istota i sprzecznosci postepu technicznego
(
Mazur K. P.
), s. 87-90
artykuł:
Charakterystyka mieszania spozywczego ukladu ziarnistego systemem funnel-flow z wykorzystaniem metody analizy wariancji
(
Matuszek D.
,
Tukiendorf M.
), s. 18-20
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.