PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2008
Tom
---
Numer
02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
EUROpejska kompromitacja?
(
Petrus S.
), s. 16-17
artykuł:
Od serwetek po logo
(
Petrus S.
), s. 20-21
artykuł:
Restauracja to po prostu czlowiek i pasja
(
Domeracka K.
), s. 22-23
artykuł:
Logistyka? Logiczne
(
Boruc R.
), s. 24-26
artykuł:
Historia, tradycja i smak francuskiej kuchni
(
Ochniak J.
), s. 36-37
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.