PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
1997
Tom
06
Numer
1-2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1-2
artykuł:
Produkcja polskiego przemyslu maszyn dla przetworstwa spozywczego na tle produkcji maszyn i urzadzen ogolem
(
Raczko W. P.
,
Wieczorkowski R.
), s. 7-11
artykuł:
Budowa i przeznaczenie pakowarki poziomej typ 01BB1
(
Moscicki L.
,
Smarkusz S.
), s. 16-17
artykuł:
Nowa fizyczna interpretacja mechanizmu emulgacji cisnieniowej
(
Popko A.
), s. 18-23
artykuł:
Badania procesu brykietowania. Techniczno-technologiczne parametry wytwarzania brykietow paszowych z udzialem slomy
(
Hejft R.
,
Obrusiewicz T.
), s. 23-26
artykuł:
Elementy teorii wirowania cieklych produktow spozywczych w wirowkach talerzowych
(
Popko H.
,
Komsta H.
,
Popko R.
), s. 30-31
artykuł:
Nowatorska metoda i zmechanizowane stanowisko do uzdatniania surowcow pochodzenia roslinnego
(
Szorc J.
,
Ringel T.
), s. 45-47
artykuł:
Zjawiska towarzyszace procesowi wymiany masy podczas przechowywania owsa w silosie
(
Kusinska E.
), s. 48-51
artykuł:
Mozliwosci zastosowania mikrofal w procesach przetwarzania zywnosci
(
Mitrus M.
,
Wojtowicz A.
), s. 52-54
artykuł:
Model urzadzenia AQN do elektrostymulacji miesa konskiego i wolowego
(
Szorc J.
,
Korpal W.
,
Weiner W.
), s. 62-64
artykuł:
Badania migracji metali z maszyn i aparatow do produktow spozywczych. Produkty podrobowe
(
Popko R.
,
Popko H.
), s. 65-67
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.