PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2001
Tom
---
Numer
6
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
6
artykuł:
Wplyw rodzaju swiatla na akceptacje konsumencka miesa kurczat
(
Hahn G.
), s. 52
artykuł:
Wplyw metody peklowania na jakosc parzonej szynki drobiowej
(
Slowinski M. P.
,
Gagala W.
,
Dasiewicz K.
), s. 28-31
artykuł:
Warunki zdrowotne zywnosci i zywienia
(
M.S.
), s. 8
artykuł:
Technika wysokich cisnien [czesc pierwsza] Podstawy stosowania w przetworstwie miesa
(
Haack E.
,
Heinz V.
), s. 18-20
artykuł:
Szynka formowana z lopatki dla gastronomii
(
Groll P.
,
Klein D.
), s. 32
artykuł:
Miesnie piersiowe kurczat i indykow z wada PSE
(
Hahn G.
), s. 48
artykuł:
Listeria monocytogenes i bakterie kwasu mlekowego
(
Krockel L.
), s. 42-45
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.