PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2004
Tom
52
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Wydzial Nauk o Zywnosci
(
Leszczynski W.
), s. 56-57
artykuł:
Szkolka cukiernicza. Dekoracje z kuwertury. Lekcja 5. Inne techniki dekoracyjne
(
Kania-Lentes P.
), s. 46-47
artykuł:
Sol spozywcza we wspolczesnych technologiach piekarskich oraz aspekty zywieniowe
(
Piesiewicz H.
,
Bartnikowska E.
), s. 12-15
artykuł:
Reforma rezimu cukrowego Unii Europejskiej
(
Przezdziak M.
), s. 38
artykuł:
Oczyszczalnie sciekow dla zakladow piekarskich i cukierniczych
(
Garus D.
), s. 24-25
artykuł:
Miazga slonecznikowa - nowy, calkowicie naturalny, uszlachetniajacy produkt do chleba
, s. 22-23
artykuł:
Dieta srodziemnomorska w profilaktyce chorob cywilizacyjnych
(
Cichocka A.
), s. 8-10
artykuł:
Czerstwienie pieczywa
(
Szajewska A.
,
Ceglinska A.
), s. 6-7
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.