PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2004
Tom
08
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Przyspieszony kurs ekonomii - koszty pracy
(
Czekaj K.
), s. 8-9
artykuł:
Piekarz w sieci
(
Smietana A.
), s. 16
artykuł:
Targi po czesku
(
Olma G.
), s. 18
artykuł:
Maka
(
Gawloska-Kamocka A.
), s. 20-21
artykuł:
Produkty sojowe
(
Wojciechowska J.
), s. 22-23
artykuł:
Zastosowanie maki sojowej
(
Smak E.
), s. 24-25
artykuł:
DZEMY APC kolejnym produktem bioracym udzial w promocji '26 Wygrywa'
(
Felis M.
,
Dziuk T.
), s. 26-28
artykuł:
Stabilizatory i emulgatory
(
Wichrowska M.
), s. 30
artykuł:
Konszowanie i temperowanie czekolady
(
Berendt I.
), s. 34-35
artykuł:
Najwieksza piekarnia na Pomorzu Zachodnim. Dom Chleba w centrum Szczecina jest najlepsza wizytowka firmy ASPROD
(
Nowak B.
), s. 36-37
artykuł:
HACCP a srodki smarne dla przemyslu spozywczego
(
Hal
), s. 40-41
artykuł:
W Klosie przez cala dobe
(
Malisz L.
), s. 54-55
artykuł:
Samemu czy z pomoca?
(
Szyperko B.
), s. 56-57
artykuł:
Krytyczne punkty kontroli
(
Gniado M.
), s. 58
artykuł:
Ochrona przed szkodnikami
(
Kundzicz M.
), s. 62-63
artykuł:
Bukiet smaku i aromatu
(
Makowska D.
), s. 64-65
artykuł:
Informacja o kazdym ogniwie
(
Mazurkiewicz M.
), s. 67-69
artykuł:
Sprzedaz konsumencka
(
Zawiszowski A.
), s. 70-72
artykuł:
Obowiazki pracodawcy - cz.III
(
Bryla R.
), s. 73-75
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.