PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2002
Tom
---
Numer
5
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
5
artykuł:
Pierwszy producent przetworow z miesa kaczek Barbarie
(
M S.
), s. 18-19
artykuł:
Pozyskiwanie nowych grup odbiorcow
(
Vosgen W.
), s. 20
artykuł:
Dlugotrwaly efekt hodowlany
(
Wicke M.
,
Hahn G.
,
Maak S.
,
Von Lengerken G.
), s. 28-31
artykuł:
Inaktywacja Trichinella spiralis
(
Nockler K.
,
Heinz V.
,
Lemkau K.
,
Knorr D.
), s. 32
artykuł:
Produkcja konserw ekologicznych
(
Schweisfurth K. L.
,
Baumgartner W.
), s. 38
artykuł:
Integracja CIM w dziale sprzedazy - racjonalizacja za pomoca zintegrowanego oprogramowania branzowego
(
Schalk H.
,
Krzywinski A.
), s. 48-49
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.