PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2007
Tom
---
Numer
11
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
WARS zegna was?
(
Ignacionek E.
), s. 16-17
artykuł:
Alternatywa dla brunchu
(
Telezynska K.
), s. 18-19
artykuł:
Mechaniczne obieranie warzyw
(
Guzek D.
,
Wyrwisz J.
), s. 20-21
artykuł:
Gotowanie to frajda, improwizacja i zabawa smakami
(
Domeracka K.
), s. 22-23
artykuł:
Kuchnia molekularna poszerza spektrum klasycznej sztuki kulinarnej...
(
Domeracka K.
), s. 24-25
artykuł:
Zloto dla wytrwalych
(
Boruc R.
), s. 26-29
artykuł:
Kuchnia mlekiem plynaca
(
Szymula M.
), s. 32-35
artykuł:
Smaczne, zdrowe i pozywne...
(
Ignacionek E.
), s. 38-39
artykuł:
Kolorowe oblicze wodki
(
Janiak M.
), s. 42-43
artykuł:
Guerilla marketing w sektorze HoReCa
(
Gorska-Warsewicz H.
), s. 44-45
artykuł:
Inwestycje w kadry rzemieslnicze
(
Ochniak J.
), s. 46
artykuł:
Ocena i kwalifikacja dostawcow w systemie zarzadzania jakoscia w obiekcie gastronomicznym
(
Sadlok-Lonc J.
), s. 47-49
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.