PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2008
Tom
62
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Projektowanie nowych produktow spozywczych. Cz.I
(
Lenart A.
), s. 2
artykuł:
Problemy bezpieczenstwa tluszczow w Polsce
(
Krygier K.
), s. 32
artykuł:
Porzadkujaca dyrektywa
(
Piekut H.
), s. 11-12
artykuł:
Pomiar aktywnosci wody podczas produkcji sera
, s. 27
artykuł:
Optymalizacja procesow w przedsiebiorstwie
(
Obiedzinski M. M.
), s. 8-9
artykuł:
Dyrektywa maszynowa. Jak przebiegala harmonizacja przepisow technicznych
(
BP
), s. 10
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.