PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność, Żywienie a Zdrowie
Rocznik
1996
Tom
05
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Lucjan Szponar. Nota biograficzna
, s. 1-4
artykuł:
Czy potrzeba w Polsce nowej ustawy o warunkach zdrowotnych zywnosci i zywienia?
(
Szponar L.
,
Sadowska H.
), s. 3-10
artykuł:
Naukowe podstawy formulowania polityki zywienia
(
Helsing E.
), s. 11-20
artykuł:
Aktualne zagadnienia zywienia zbiorowego dzieci i mlodziezy w placowkach oswiatowo-wychowawczych
(
Szponar L.
,
Turlejska H.
), s. 21-26
artykuł:
Listerioza - charakterystyka, epidemiologia, zapobieganie
(
Popowski J.
), s. 27-29
artykuł:
Uwarunkowania zywieniowe i zdrowotne stosowania hydrokoloidow w produktach spozywczych - wyjazd szkoleniowy do Francji w dniach 15-22 pazdziernika 1995 r.
(
Okolska G.
,
Nadolna I.
,
Stos K.
), s. 30-34
artykuł:
Sztuczne srodki slodzace - seminarium International Sweeteners Association - Praga, 2-3 maj 1995 r.
(
Okolska G.
,
Orlowska K.
,
Sekula W.
), s. 35-36
artykuł:
Sprawozdanie z konferencji pt.: How to develop, make claims on, and market nutraceuticals, 16-17 maja 1995 r. Nowy Jork, USA
(
Mojska H.
), s. 36-40
artykuł:
Wplyw formy surowca na jakosc marchwi i brukselki po przechowywaniu i gotowaniu
(
Czarniecka-Skubina E.
), s. 41-48
artykuł:
Zyciorys oraz przebieg pracy naukowej i zawodowej Prof.zw.dr hab.n.med.Swiatoslawa Ziemlanskiego
, s. 48-56
artykuł:
Wartosc odzywcza amarantusa i mozliwosci jego wykorzystania w zywieniu czlowieka
(
Matuska J.
), s. 57-64
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.