PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przy Stoliku. Dwumiesięcznik dla Gastronomii, Cateringu i Hotelarstwa
Rocznik
2003
Tom
---
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Lider Polski Poludniowej
(
Bugaj R.
), s. 5
artykuł:
Profesjonalisci na ringu. Mlynki do odpadow organicznych dla duzej gastronomii - cd.
(
Jakubczak A.
), s. 6
artykuł:
Nowe sposoby gotowania
(
Kurleto Z.
), s. 8
artykuł:
Rola srodkow czystosci w gastronomii
(
Kundzicz M.
), s. 10-11
artykuł:
Zagrozenia pozarowe w zakladach gastronomicznych
(
Bryla R.
), s. 12
artykuł:
Marka, ktora gwarantuje jakosc. Specjalistyczne namioty i hale firmy Eschenbach Kasprzak Polska. Wynajem, sprzedaz, produkcja
, s. 13
artykuł:
Spotkajmy sie w Zakopanem
(
Bugaj R.
), s. 14
artykuł:
Na upalne dni
(
Baranowicz A.
), s. 16
artykuł:
Dobry polski chleb
, s. 19
artykuł:
Pasztet Profi lagodzi obyczaje
(
Dyminczuk D.
), s. 20
artykuł:
Dojrzaly mozelski riesling na Wine a.Spirits Poland
(
J.K.
), s. 21
artykuł:
Najczesciej spozywane alkohole w 2002 r. Cz.II. Rynek alkoholi w Polsce
(
Wieczorek J.
), s. 22-23
artykuł:
Karta menu
(
Pasikowski J.
), s. 28
artykuł:
Warszawskie Rodizio El Toro
(
Swieszkowski M.
), s. 29
artykuł:
Slodka kuchnia farmerska - cz.II
(
Sienkiewicz A.
), s. 30
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.