PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2006
Tom
39
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Pieczywo wzbogacone maka z nasion winogron zrodlem witamin grupy B
(
Lebiedzinska A.
,
Marszalt M.
,
Sperra J.
,
Szefer P.
), s. 121-125
artykuł:
Zmiany sily redukujacej i zdolnosci wygaszania wolnych rodnikow w wybranych olejach tloczonych na zimno w czasie ich przechowywania
(
Bartkowiak-Fludra E.
,
Jasinska-Stepniak A.
,
Gogolewski M.
,
Delbowski B.
), s. 127-133
artykuł:
Zmiany oksydacyjne zachodzace w margarynach plynnych podczas pieczenia i przechowywania zamrozonych ciast biszkoptowo-tluszczowych
(
Rutkowska J.
,
Zbikowska A.
), s. 141-146
artykuł:
Ocena jakosci zywieniowej suplementow dlugolancuchowych wielonienasyconych kwasow tluszczowych omega-3 obecnych na polskim rynku farmaceutycznym
(
Kolanowski W.
,
Mowinska W.
), s. 155-164
artykuł:
Mleko kobiece - korzysci i zagrozenia dla dziecka
(
Skrajnowska D.
), s. 165-171
artykuł:
Wplyw skladnikow suplementow diety - wapnia i magnezu na lepkosc fibryny nieusieciowanej
(
Michalska M.
,
Kolodziejska J.
), s. 173-178
artykuł:
Arsen w owocach morza
(
Kwoczek M.
,
Hac E.
,
Szefer P.
), s. 185-188
artykuł:
Zastosowanie chromatografii cieczowej - spektrometrii mas do oznaczania pozostalosci chloramfenikolu w produktach pochodzenia zwierzecego
(
Rodziewicz L.
,
Zawadzka I.
), s. 197-203
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.