PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2000
Tom
52
Numer
01
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
01
artykuł:
Rozmawiamy z Klaudiuszem Balcerzakiem dyrektorem generalnym Zakladow Miesnych Balcerzak i Spolka we Wroblowie
(
Lekawski K.
), s. 18-19
artykuł:
Dlaczego tekstura w przypadku kielbas jest taka istotna?
, s. 20
artykuł:
Wplyw obrobki cieplnej na jakosc konserw sterylizowanych
(
Kowalski Z.
), s. 28-30
artykuł:
Rola jonow wapnia w ksztaltowaniu kruchosci kulinarnego miesa wolowego
(
Nowak D.
,
Korzeniowski W.
), s. 34
artykuł:
Wyniki badania sanitarno-weterynaryjnego zwierzat lownych w Polsce w latach 1988-1998
(
Lis H.
), s. 38
artykuł:
Konferencja w Warszawie
, s. 56-57
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.