PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2004
Tom
58
Numer
02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
HACCP - wymog europejski i polski dla producentow i jednostek wprowadzajacych zywnosc do obrotu
(
Mokrosinska K.
), s. 8-9
artykuł:
Od pola do stolu - nowe spojrzenie na bezpieczenstwo zywnosci
(
Dominiak A.
), s. 11-12
artykuł:
Prace organow urzedowej kontroli zywnosci
(
M.W.
), s. 12
artykuł:
Analiza ryzyka czynnikow mikrobiologicznych
(
Wojdat E.
,
Kwiatek K.
), s. 20
artykuł:
Nowoczesne metody badan mikrobiologicznych
(
Salek A.
), s. 28-30
artykuł:
Nowy, skuteczny i ekonomiczny srodek do dezynfekcji w przetworstwie spozywczym
, s. 36
artykuł:
Podstawa sukcesu elastycznosc, optymalna organizacja oraz kontrola pochodzenia surowca i produktu
(
Krzywinski A.
), s. 38-39
artykuł:
Higiena zywnosci w Kodeksie Zywnosciowym
(
Skrzynska A.
), s. 40-41
artykuł:
Drobimex - dzialanie z europejska wyobraznia
(
Smolinski E.
), s. 43-44
artykuł:
Firma Patak's pakuje w nowy sposob pieczywo pappadum
, s. 45
artykuł:
Influenza ptakow w Azji
(
Leonkiewicz J.
), s. 47-48
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.