PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2006
Tom
60
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Promocja miesa i jego przetworow
(
Swiatkowska M.
), s. 44-45
artykuł:
Polskie produkty pochodzenia zwierzecego na rynku europejskim
(
Szczepaniak I.
), s. 2
artykuł:
Nietolerancja laktozy i galaktozy
(
Ziarno M.
), s. 38-40
artykuł:
Monitoring higieny w przemysle spozywczym
(
Kunicka A.
), s. 31-34
artykuł:
Jakosc mikrobiologiczna tusz wieprzowych jako wskaznik higieny uboju
(
Palka R.
,
Szteyn J.
), s. 35-37
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.