PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
Rocznik
2008
Tom
---
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Koncentracja i dekoncentracja naraz. Rozmowa z prof. Danuta Kolozyn-Krajewska, prezes Polskiego Towarzystwa Technologow Zywnosci
(
Lesniewski B.
), s. 10-11
artykuł:
Wiecej niz jaja. Nowe spojrzenie na wartosc produktow drobiarskich
(
Trziszka T.
), s. 12-15
artykuł:
Chinska trucizna. Melamina coraz grozniejsza
(
Kwiatek K.
,
Chomiuk A.
), s. 16-18
artykuł:
Czy i kiedy zaatakuje H5N1. Jesien, sezon na ptasia grype
(
Leonkiewicz J.
), s. 22-23
artykuł:
Bialy, wielki plyn. Mleko i wyroby z mleka
(
Trafialek J.
), s. 24-26
artykuł:
Pieprznie z sensem, cz.3. Znaczenie ostrych przypraw i zawartych w nich substancji bioaktywnych
(
Bawa S.
), s. 28-29
artykuł:
Latwe i trudne w konserwacji. Jak dobrze wybrac i utrzymac maszyny
(
Hac-Szymanczuk E.
), s. 30-33
artykuł:
Podwojna funkcja. Odziez robocza w sektorze spozywczym
(
Dzwolak W.
), s. 36
artykuł:
Certyfikatem w konkurencje. Na co potrzebny jest nam narodowy system certyfikacji
, s. 40
artykuł:
Sprawdzona jakosc. Akredytacja potwierdzeniem kompetencji
, s. 41
artykuł:
Europejskie suplementy. Konferencja KRSiO
(
Wrzesniewska-Wal I.
), s. 42-43
artykuł:
Sprawdzac, sprawdzac, sprawdzac. Walidacja srodkow kontroli bezpieczenstwa zywnosci
(
Dzwolak W.
), s. 44-45
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.