PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Wyższa Szkoła Suwalsko-Mazurska
Rocznik
2002
Tom
---
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Wykorzystanie tluszczu konskiego w przemysle spozywczym
(
Jankowska B.
,
Korzeniowski W.
,
Kwiatkowska A.
), s. 53-62
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.