PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość. Suplement
Rocznik
2002
Tom
09
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Znaczenie powlok jadalnych w odwadnianiu osmotycznym mrozonych truskawek
(
Ogonek A.
,
Lenart A.
), s. 116-126
artykuł:
Zastosowanie bakterii probiotycznych
(
Trzaskowska M.
,
Zeranska E.
), s. 196-206
artykuł:
Wystepowanie Bacillus cereus w mleku surowym
(
Berthold A.
,
Molska I.
), s. 8-17
artykuł:
Wplyw procesow technologicznych na zmiany zawartosci wlokna pokarmowego i frakcji beta-glukanow w ziarnie nieoplewionych i oplewionych form jeczmienia i owsa
(
Woloch R.
,
Pisulewski P. M.
), s. 207-212
artykuł:
Wplyw dodatku wodorotlenku wapnia na czystosc soku buraka cukrowego
(
Gruska R.
), s. 66-72
artykuł:
Wplyw dodatku tluszczu na wlasciwosci lepkosprezyste ciasta pszennego
(
Paschke H.
,
Jankiewicz M.
), s. 127-135
artykuł:
Wlasciwosci fizykochemiczne i funkcjonalne koncentratow bialek serwatkowych
(
Chudy S.
,
Pikul J.
,
Rudzinska M.
,
Oziemkowski P.
), s. 27-36
artykuł:
Walidacja enzymatycznej metody oznaczania zawartosci cukrow w napojach bezalkoholowych, niegazowanych
(
Rybicka R.
), s. 159-169
artykuł:
Termiczna inaktywacja przetrwalnikow Bacillus stearothermophilus w obecnosci NaCl
(
Molska M.
), s. 109-115
artykuł:
Sklad maczki cykoriowej wybranych odmian cykorii, zroznicowanych wielkoscia i terminem zbioru korzeni
(
Galazka I.
), s. 37-45
artykuł:
Sesja mlodej kadry naukowej PTTZ
(
Barylko-Pikielna N.
), s. 5-7
artykuł:
Ruch masy w jablkach odwodnionych osmotycznie i przechowywanych w zroznicowanej temperaturze
(
Kaminska A.
,
Lewicki P. P.
), s. 73-78
artykuł:
Proba wzbogacenia serow twarogowych w wapn
(
Kitlas M.
,
Ziarno M.
), s. 79-88
artykuł:
Otrzymywanie inuliny i jej koncentratow z korzeni cykorii
(
Galazka I.
,
Czarnecki A.
), s. 46-54
artykuł:
Modyfikacja wlasciwosci technologicznych proszku z zoltek jaj kurzych metoda aglomeracji i jego trwalosc przechowalnicza
(
Pieczynski M.
), s. 148-158
artykuł:
Ilosciowe oznaczanie aspartamu w produktach spozywczych metoda miareczkowa
(
Majewska E.
), s. 100-108
artykuł:
Charakterystyka wybranych szczepow Lactobacillus acidophilus i ich przezywalnosc w soku marchwiowym
(
Goderska K.
,
Matuszewska M.
,
Czarnecki Z.
), s. 55-65
artykuł:
Charakterystyka lodow z zamiennikiem tluszczu i cukru
(
Chudy S.
,
Pikul J.
), s. 18-26
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.