PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1992
Tom
46
Numer
02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
Konkurencyjność jakościowa wyrobów polskiego przemysłu spożywczego
(
Urban R.
,
Chudoba L.
)
artykuł:
Optymalizacja jakości żywności
(
Zalewski S.
), s. 32-37
artykuł:
Mozliwosci stosowania sztucznego srodka slodzacego aspartamu do produkcji zywnosci niskokalorycznej
(
Krygier K.
), s. 37-39
artykuł:
Wlasciwosci funkcjonalne wysokobialkowych koncentratow mlecznych wyprodukowanych z zastosowaniem ultrafiltracji
(
Panfil-Kuncewicz H.
,
Kuncewicz A.
,
Gierszewski M.
,
Rogowski L.
), s. 39-41
artykuł:
Wplyw termizacji i przechowywania mleka na jakosc mikrobiologiczna i trwalosc sera twarogowego
(
Molska I.
,
Kielak I.
,
Lapinska H.
), s. 42-46
artykuł:
Zmiany zawartosci azotanow [NO3] i azotynow [NO2] podczas zamrazalniczego przechowywania wybranych warzyw
(
Niedzielski Z.
,
Mokrosinska K.
), s. 46-49
artykuł:
Wplyw blanszowania na jakosc frytek ziemniaczanych
(
Lisinska G.
,
Plizga I.
), s. 49-51
artykuł:
Otrzymywanie plasteiny w wyniku enzymatycznej hydrolizy koncentratu chloroplastowego z soku lucerny
(
Baraniak B.
), s. 52-53
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.