PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2004
Tom
52
Numer
11
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
Ekologiczna produkcja zywnosci w swietle przepisow prawa. Cz.I. Informacje ogolne
(
Szafulera W.
), s. 4-5
artykuł:
Polagra Food 2004
, s. 12-21
artykuł:
Jarmark sw. Dominika w Gdansku
, s. 28
artykuł:
Bielsko-Biala. Swieto Chleba
(
Blask U.
), s. 29-30
artykuł:
Swieto dozynkowe na Ziemi Klodzkiej
(
Machela M.
), s. 32
artykuł:
Weryfikacja systemu
(
Staszewska E.
,
Janik M.
), s. 34-35
artykuł:
Zanim zadecydujesz o wyborze urzadzen
(
Parobczy P.
), s. 38-39
artykuł:
Bialorus: produkcja i rynek wyrobow cukierniczych
(
A.L.
), s. 50
artykuł:
Maslo kakaowe MYCRYO. Ulatwia temperowanie czekolady, doskonaly substytut zelatyny
, s. 58
artykuł:
Cukierniczy zjazd w Sztokholmie
(
P.K.
,
M.P.
), s. 60
artykuł:
Prawdziwa historia rogala swietomarcinskiego
(
Malach Z.
), s. 62-63
artykuł:
Trzy terminy zwrotu nadplaty podatku VAT
(
Paprocki J.
), s. 80-81
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.