PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
1997
Tom
41
Numer
06
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
06
artykuł:
Europejska technologia i jakosc
(
Bortkun J.
), s. 3
artykuł:
Klarowanie piwa. Cz.3. Korzysci produkcyjne i ekonomiczne oraz zalety technologii srodkow klarujacych rozwiazujace rozne praktyczne problemy
(
Lenart K.
), s. 9-11
artykuł:
Program Phare-Tempus - pomoc WE w ksztalceniu kadr dla polskich uczelni i zakladow
(
Babuchowski A.
), s. 12-14
artykuł:
Kolebka piwowarstwa - Technikum Przemyslu Browarniczego w Tychach
(
Rzemieniuk T.
), s. 14-15
artykuł:
Higiena w przemysle spozywczym
, s. 16-17
artykuł:
Preparaty dezynfekcyjne. Zakres stosowania, zalety, wady [1]
(
Wisniewski W.
), s. 18-20
artykuł:
Studia nad dynamika wzrostu biomasy komorkowej wybranych ras drozdzy piekarskich oraz ocena ich biologicznej aktywnosci
(
Lipinska E.
,
Sobczak E.
,
Kiedrowski R.
), s. 20-23
artykuł:
Poprawa gospodarki wodnej w Drozdzowni w Jozefowie
, s. 24
artykuł:
Wplyw gestosci zacierow gorzelniczych na jakosc spirytusu surowego [2]
(
Miecznikowski A.
,
Zielinska K.
), s. 25-28
artykuł:
Zmiany zachodzace na krajowym rynku sokow
(
Kowalska A.
), s. 35-36
artykuł:
Spotkanie w Ustroniu
, s. 36
artykuł:
Certyfikat ISO 9001 dla Huty Szkla Warta SA
, s. 37
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.