PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1994
Tom
42
Numer
08
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
08
artykuł:
Wplyw roznych soli na wlasciwosci glutenu
(
Cacak-Pietrzak G.
,
Haber T.
,
Lewczuk J.
), s. 25-26
artykuł:
Wierzymy w rozwoj polskiego rzemiosla
(
Lazarowicz A.
), s. 2-3
artykuł:
Otreby owsiane. Produkt,ktory zdobywa swiat
(
Kiryluk J.
,
Gasiorowski H.
,
Kowalewski W.
), s. 8-10
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.