PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2006
Tom
54
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Szkolka cukiernicza. ABC czekolady. Wylewanie form do pralin
(
Kania-Lentes P.
), s. 64-65
artykuł:
Sielskie smaki chleba bio. Chleby Biosielskie
, s. 20
artykuł:
Przyczyny rozwoju i czynniki zapobiegajace wystepowaniu w pieczywie lasecznika ziemniaczanego [Bacillus subtilis]
(
Kownacki J.
), s. 10-11
artykuł:
Poznanski 'Agart Trade'
(
m.m.
), s. 40
artykuł:
Fusy, musy i... krewetki
(
Zawadzka-Ben Dor R.
), s. 74
artykuł:
BioFach 2006 - polskie pieczywo zauwazone w Norymberdze
(
Lazarowicz A.
), s. 16-18
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.