PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
1998
Tom
07
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Viability of Lactobacillus acidophilus in fermented milk products during refrigerated storage
(
Bolin Z.
,
Libudzisz Z.
,
Moneta J.
)
artykuł:
Thermolysis of pectins with biogenic amino acids
(
Sikora M.
,
Tomasik P.
,
Araki K.
), s. 391-400
artykuł:
Microstructure of longissimus lumborum muscle and selected characteristics of lamb carcass and meat quality
(
Klosowska D.
,
Dankowski A.
,
Klosowski B.
,
Belzerowska P.
,
Stepka D.
), s. 493-502
artykuł:
Daily intake of salt and cholesterol in primary schoolchildren
(
Hamulka J.
,
Kosiorek K.
,
Gronowska-Senger A.
), s. 579-589
artykuł:
Characteristics of pressurized ripened cheeses
(
Kolakowski P.
,
Reps A.
,
Babuchowski A.
), s. 473-483
artykuł:
Changes of glycoalkaloid content in potato tubers of selected varieties during vegetation and storage
(
Cieslik E.
,
Praznik W.
), s. 417-422
artykuł:
Activity and stability of lipoxygenase from sunflower and pumpkin seeds in relation to extraction mixtures used
(
Kubicka E.
,
Jedrychowski L.
), s. 423-429
artykuł:
A rapid method for measurement of total antioxidant status of selected cereal grains - short report
(
Zielinski H.
,
Honke J.
,
Latosz A.
,
Troszynska A.
,
Ciska E.
,
Waszczuk K.
,
Szawara-Nowak D.
,
Kozlowska H.
), s. 533-538
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.