PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
1994
Tom
---
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Swiatowy i krajowy rynek miesa
(
Urban R.
), s. 2-6
artykuł:
Prawidlowa dezynfekcja w przemysle miesnym
, s. 41
artykuł:
Oczyszczanie sciekow w przetworstwie miesnym
, s. 33-35
artykuł:
Nadziewarki musza byc bezpieczne
, s. 42-44
artykuł:
Europejskie surowce kielbasy i surowe szynki
, s. 8-10
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.