PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
1995
Tom
---
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Wplyw chlodzenia na mikroorganizmy. Chlodzenie i przechowywanie chlodnicze miesa. Czesc II
, s. 8
artykuł:
Wplyw azotynow na wlasciwosci funkcjonalne miesa wieprzowego
, s. 3
artykuł:
Wlasciwa odziez ochronna jako czesc opieki zdrowotnej. Nie tylko ze wzgledu na higiene
, s. 20-22
artykuł:
Prawidlowe postepowanie ze srodkami myjacymi. Kwasy i lugi moga dzialac zraco
, s. 28-30
artykuł:
Postepowanie ze zwierzetami rzeznymi
, s. 30
artykuł:
Optymalny stopien rozdrobnienia pasztecikow
, s. 7
artykuł:
Oparzanie kondensacyjne trzody chlewnej. Rzeczywiste polepszenie higieny uboju
, s. 4-7
artykuł:
Ciagla kontrola od poczatku produkcji. Podczas produkcji wedzonek mozna popelnic duzo bledow
, s. 14-19
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.