PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1998
Tom
46
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Typy maki w swietle wspolczesnych przemian rynkowych
(
Piesiewicz H.
), s. 4-7
artykuł:
Porady prawne. Ordynacja podatkowa [cz.II]
(
Paprocki J.
), s. 67-68
artykuł:
Po raz pierwszy polskie pokazy cukiernicze w Rimini
(
Kania P.
), s. 36-37
artykuł:
Piece SOLAR i MONSUN niemieckiej firmy Debag
(
Kownacki J.
), s. 18-19
artykuł:
Nowosci lodziarskie na nadchodzace lato
, s. 44
artykuł:
Nowa forma prezentacji firmy
, s. 46
artykuł:
Na najwyzszym poziomie
(
Jarosz K.
), s. 22-24
artykuł:
Miedzynarodowe Targi Lodziarstwa, Cukiernictwa i Piekarstwa Rzemieslniczego RIMINI'98
(
Kania P.
), s. 33-35
artykuł:
Lody z dodatkiem alkoholu
(
Pluta A.
), s. 64-65
artykuł:
Lody o wysokiej zawartosci suchej masy
(
Pluta A.
), s. 65-66
artykuł:
Lancuchy marketingowe dla zboza i jego przetworow
, s. 50
artykuł:
Kursy dla nauczycieli w Osrodku Profesional
(
Nowak I.
,
Kubicka L.
,
Orligora E.
), s. 59
artykuł:
Ciasto kruche
(
Kania P.
), s. 28-29
artykuł:
Bakterie fermentacji mlekowej - klasyfikacja, metabolizm, genetyka, wykorzystanie
, s. 7
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.