PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość. Suplement
Rocznik
2001
Tom
08
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Zmiany wybranych cech jakosciowych podczas przechowywania nieukwaszonego i ukwaszonego mleka bifidusowego
(
Motyl I.
,
Libudzisz Z.
), s. 107-118
artykuł:
Zawartosc wybranych pierwiastkow w przecierowych sokach z marchwi
(
Suwala G.
), s. 143-149
artykuł:
Wplyw dodatku inuliny na jakosc pieczywa cukierniczego
(
Gorecka D.
,
Butka A.
,
Korczak J.
), s. 125-135
artykuł:
Ocena wegetarianskiego i tradycyjnego sposobu zywienia oraz stanu odzywienia dzieci w wieku 1-3 lat
(
Friedrich M.
,
Rukojc M.
), s. 42-53
artykuł:
Ocena ryzyka zdrowotnego zywnosci
(
Kolozyn-Krajewska D.
,
Sikora T.
), s. 150-161
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.